header (20 x 3 cm)

De Twinkel Schoonheidssalon en Medisch pedicure

Graag stel ik mij aan je voor. Mijn naam is Lieke Geurts- van Zummeren, vakkundig Schoonheidsspecialiste en Medisch Pedicure.

Sinds 2006 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure en sinds 2009 ook Medisch Pedicure.
Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest in een schoonheids-en pedicure salon heb ik in 2008 besloten mijn eigen salon te starten. Destijds ben ik begonnen
vanuit huis bij mijn ouders in Dieren. Een slaapkamer werd opgeofferd en omgebouwd tot salon. Na een 5-tal succesvolle jaren is de salon verhuisd naar
Rheden, waar ik inmiddels met mijn vriend samenwoonde. Daar heeft het succes zich voortgezet. Ook daar moest een slaapkamer wijken voor de salon. 5 jaar
later is de salon weer verhuisd maar wel in hetzelfde dorp Rheden. Maar nu naar een makkelijker toegankelijke ruimte, op de begane grond, met een eigen ingang aan de zijkant van onze woning, een droom die uit kwam! Ik ben enorm trots en ontzettend blij met deze praktijkruimte, het is voor mij een genot om hier te mogen werken.

Medisch Pedicure
Als Medisch Pedicure mag ik de zogeheten risicovoeten behandelen, zoals de diabetische-, reumatische-, spastische-, oudere-, en verwaarloosde voet. Ook de specialistische technieken, zoals antidruk, nagelbeugel technieken, nagelreparaties en het maken van ortheses zitten in mijn pakket. Maar ook zonder ziektebeeld of extreme klachten kun je  bij mij terecht voor het verzorgen van de voeten, het verwijderen van likdoorns, ingroeiende nagels, eelt of kloven.
Je hoeft niet bang te zijn, over het algemeen zullen de behandelingen pijnloos verlopen. Ik hoor vaak dat mensen die nog nooit bij een pedicure zijn geweest en bijvoorbeeld een pijnlijke likdoorn hebben, bang zijn om naar de pedicure te gaan. Dit omdat ze bang zijn dat de behandeling pijnlijk zal zijn, er een wond ontstaat, en zij dus met pijnlijke voeten weer naar huis gaan. Dat is absoluut niet het geval! De behandeling van een likdoorn is over het algemeen geheel pijnloos en je zult pijnvrij en zonder pleisters weer naar buiten lopen. De meest gehoorde reactie na deze behandeling is; “Is het al gebeurd? Ik heb er niets van gevoeld! Had ik dit maar eerder geweten, ik voel er niets meer van!” Dit zijn opmerkingen die voor mij mijn pedicure-vak zo mooi maken!
Als Medisch Pedicure ben ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Pedicures. Een plaats in dit register is alleen te verkrijgen wanneer je in het bezit bent van een erkend diploma of certificaat. Om geregistreerd te blijven ben ik verplicht om accreditatie punten te behalen, doormiddel van het volgen van bijscholing, cursussen, workshops, lezingen of congressen. Hierdoor blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied.

Schoonheidsspecialiste
Als schoonheidsspecialiste richt ik mij vooral op de verzorging van de huid en de ontspanning. Een rustmoment voor jezelf en een investering in je huid. Je kunt genieten van persoonlijke zorg en aandacht.
De vele bezoekers van De Twinkel ervaren een gezichtsbehandeling als een totale ontspanning. Niet alleen door de producten, persoonlijke aandacht en professionele werkwijze, maar vooral door de ontspannende massage en de rustgevende omgeving.
Ik werk tijdens de gezichtsbehandelingen met de producten van Nouvital Cosmetics.

Je kunt bij mij terecht voor diverse behandelingen. Voor een overzicht kun je kijken bij 
behandelingen en tarieven.

Ik zie je graag eens in mijn salon!

Stralende groet,