header (20 x 3 cm)

Nouvital cosmetics

Bij De Twinkel wordt al jaren met volle tevredenheid gewerkt met de gelaatsverzorgingslijn van Nouvital Cosmetics.

Nouvital Cosmetics is een professioneel merk met als specialisatie huidverbetering. In 2005 is Nouvital Cosmetics opgericht met de missie om cosmetica te produceren van hoogwaardige kwaliteit tegen een voordelige prijs. In onze cosmetica verwerken wij de beste en meest innovatieve werkstoffen, en hebben alle producten een sterke basis. Deze sterke basis zorgt voor een perfecte hydratatie van de huid en beschermt de huidbarrière, huidcellen en stamcellen van binnenuit.

Als een van de weinige Nederlandse cosmetica merken heeft Nouvital Cosmetics naast een groothandel ook een eigen productie in Rotterdam. Dat ze de productie in eigen beheer hebben, merk je terug in de producten. Alle nieuwste innovaties en trends in de cosmeticawereld worden snel opgepikt en hierdoor kunnen ze de formules van de producten verbeteren en nog sterker maken.

Nouvital Cosmetics gebruikt met trots al 9 jaar lang prebiotica in de producten, en ze zijn nu zelfs het eerste cosmeticamerk in Nederland die prebiotica als basis heeft in alle dagelijkse verzorgingsproducten. Alle huidproblemen gaan gepaard met of vinden hun oorzaak in een onbalans van de micro-organismen die zich op onze huid bevinden. Het behouden en verzorgen van deze balans voorkomt een overbelasting van ons immuunsysteem en is dus essentieel voor een gezonde en vitale huid. Prebiotica is hier de oplossing voor. Micro-organismes zijn de eerste beschermlaag van de huid. Prebiotica is voeding voor de goede micro-organismes die op onze huid leven. Door het toevoegen van prebiotica aan onze cosmetica kunnen de goede micro-organismen overleven en floreren op de huid, en nemen zij de overhand van de slechte micro-organismen die voor huidproblemen zorgen.

Belangrijke informatie over de producten van Nouvital
Cosmetics op een rijtje:  

  • De producten bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong.  
  • Er worden allergenenvrije parfums gebruikt   (voorkomt allergieproblemen).
  • De producten bevatten geen lanoline en tarwekiemolie (glutenallergie).
  • De producten bevatten geen minerale olie (paraffinum liquidum).
  • Alle dagcrèmes bevatten een zonnefilter.
  • De producten zijn niet op dieren getest.
  • Alle producten zijn samengesteld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op cosmetisch gebied.

 De uitgebreide verzorgingslijn van meer dan zeventig producten maakt behandeling van elk huidtype mogelijk.
Bovendien zijn de producten kwalitatief hoogwaardig maar toch zeer aantrekkelijk geprijsd.

Kortom: zeker het proberen waard!

header (20 x 3 cm)