header (20 x 3 cm)

hfl laboratories

De productenlijn van HFL Laboratories biedt voor zowel verzorging als huid- en nagel problemen een goed product. Wil je graag je lichaam en voeten goed verzorgen of doen er zich problemen voor? HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen.

Een greep uit het assortiment van de bij De Twinkel verkrijgbare voetverzorgingsproducten: 

Dermoleen Cream – Voor de bescherming en hydratatie van de droge huid.   
Deze verzorgende crème biedt een aangename en effectieve verzorging voor de droge huid van de voeten. Tevens wordt de crème vaak als handcrème of bodylotion gebruikt. De Dermoleen Cream behoudt een goede ph waarde, is vochtregulerend en draagt bij aan de bescherming en hydratatie van de droge huid. Door gebruik te maken van de lichaamseigen stof Ureum wordt er een optimale hydratatie behaalt. Deze stof is herkenbaar voor de huid. De Dermoleen Cream is uitstekend te gebruiken over het gehele lichaam. 

Heb je een droge, ruwe en rode gevoelige huid, dan kun je dit product perfect combineren met een tweede product van HFL Laboratories; 

Roselan Balm – Voor verzorging van de bijzonder droge huid.   
Roselan is een intensief werkend product voor de cosmetische verzorging van de droge huid, kloofjes, eeltplekken, droge vlekken, en de gevoelige huid over het gehele lichaam. Deze zalf ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en verzorgd de diepere huidlagen met behulp van je eigen lichaamsvocht. Dit product is dus uitstekend te gebruiken bij gesprongen huid en maakt de ruwe huid weer zacht en glad. Heb je een droge, ruwe of schrale gevoelige huid dan kun je dit product perfect combineren met een tweede product van HFL Laboratories; Dermoleen cream.

Solution Spray – Hét product voor de cosmetische verzorging van kalknagels.  
HFL Laboratories gepatenteerde Solution Spray is het product voor de cosmetische verzorging van Kalknagels die vaak verkleurd of broos zijn. Mede kan de spray gebruikt worden op de Huid. Bijvoorbeeld wanneer men de voeten of huid niet goed heeft afgedroogd na het douchen of zwemmen en de huid dus rood en gevoelig kan zijn geworden. De spray maakt de huid en nagels goed schoon en bevat verzorgende bestanddelen.

Fresh gel – Bevordert de doorbloeding en verzorgt vermoeide, belaste spieren en gewrichten.  
Deze gel bevordert de doorbloeding waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd zoals bij vermoeide en zware benen en voeten. Door de actieve bestanddelen wordt deze gel veel gebruikt bij vermoeide, koude of stijve spieren. Ook voor soepelere gewrichten, branderige en vermoeide voeten en bij koude handen en voeten.
De Fresh Gel heeft een gunstige invloed op de bloedsomloop, hierdoor wordt de doorbloeding bevordert. De bloedcirculatie zorgt ervoor dat zuurstof in spieren gewrichten gebracht wordt. Hierdoor is de Fresh Gel ook zeer geschikt tegen wintertenen.
Fresh Gel zorgt tevens voor het behoud van een sterke vaatwand en soepelere gewrichten. Werkt uitstekend bij een krampend of knellend gevoel.
Fresh gel kan gebruikt worden bij het dragen van elastische kousen.

Toepassingen;
·        Spier en gewrichtspijn
·        Slechte bloedsomloop
·        Branderige en vermoeide voeten en benen
·        Koude handen en voeten / wintervoeten en handen
·        Kramp
·        Zonverbranding

Dermazink Cream – Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.   
Dermazink Cream is een vriendelijke maar effectieve crème voor de gesprongen huid en gevoelige huid. De veelzijdige Dermazink Cream dringt goed door in de huid. De unieke combinatie van zincoxide en medische honing maken de Dermazink Cream tot een uiterst effectief product.
Het bevat hydrofiele ingrediënten die zorgen voor een goede bescherming bij een gesprongen huid. Het bevordert het huidherstel bij een vochtige schrale huid of een gesprongen huid.
Dermazink Cream als een crème bij jeugdpuistjes.
De Dermazink Cream bevat vele werkende stoffen en dringt diep door in de huid. De huid wordt hierdoor gezuiverd en ontvet op milde wijze, zodat je een mooie en gladde huid krijgt.
Dermazink Cream als een crème bij de ruwe schrale huid.
Mede wordt de Dermazink Cream vaak gebruikt bij een ruwe of schrale huid doordat de honingkristallen en zinkoxiden herstellend werken.

Te gebruiken bij;
·        Schrale huid
·        Gesprongen huid
·        Jeugdpuistjes
·        Verzorging van wratten
·        Verzorging van vochtige lipblaasjes
·        Verzorging van littekens
·        Verzorging van wondjes

Dermo Dry – Fantastische crème kuur bij zweetvoeten.     
Gun je voeten een verademing met HFL Dermo Dry.
Dit product is te gebruiken bij zweetvoeten en gaat een vervelende geur tegen. De crème voelt niet vettig aan bij gebruik.
Het product heeft een adstringerend effect door de zincoxide en daardoor worden de zweetkliertjes ingedroogd.
Daarnaast neemt de Dermo Dry overtollig vocht op en worden geurtjes geneutraliseerd.
Dit product kan de eerste drie dagen wat vet aanvoelen na gebruik omdat het vocht opneemt van de huid.
Na deze startfase begint het heerlijk droog aan te voelen.
Binnen 3 tot 14 dagen droogt de huid op.

Magic Foot Deo – Een optimaal verzorgend deodorant voor de voeten.     
De Magic Foot Deo laat een mooie filmlaag achter die nog langdurig een verzorgende werking heeft.
Magic Foot Deo bevat een vetblokker en is dus erg effectief voor de klamme voet. De vetblokker werkt het beste als het na het douchen wordt gebruikt en niet direct op de klamme voet.
Daarnaast helpt de Magic Foot Deo geuren te maskeren.

Bodygel – Een wasgel die de droge of gevoelige huid respecteert!    
Deze verzorgende douchegel speciaal is ontwikkeld om de gevoelige huid op een natuurlijke en niet agressieve manier te reinigen. De formule is pH neutraal waardoor de beschermende functie van de huid tegen bacteriën, schimmels en invloeden van buitenaf wordt ondersteund zonder te irriteren.
Bodygel is een weldaad voor de gevoelige en uitgedroogde huid. De douchegel biedt dankzij de actieve stoffen en natuurlijke ingrediënten een verzachtende en effectieve huidverzorging.
De HFL Bodygel is tevens te gebruiken om het haar te wassen indien er sprake is van een gevoelige hoofdhuid of roos in het haar.

Sparkling Scrub – Een verzachtende scrub voor handen en voeten.    
Goed om de huid te reinigen en te ontdoen van dode huidschilfers. Het onderscheidende element van deze scrub is dat het uit meerdere soorten aardbeienpitjes bestaat waardoor de huid extra goed gereinigd en verzorgt wordt.
De scrub kan zowel droog als nat gebruikt worden waardoor je niet perse met voetbadjes of dergelijke hoeft te werken.
Eenmaal in de week goed scrubben voor een goed resultaat.
Gebruik daarna altijd een goede voet crème zoals de Dermoleen crème.

header (20 x 3 cm)